Vi utvikler, produserer og markedsfører løsninger for fremstilling og konservering av matvarer i liten skala – til bruk i hjemmet, skolen og restauranten.
Din kurv Luk
Henter din indkøbskurv...
  NOK fra at opnå fri fragt
Total 0,00 NOK
Salg til private, erhverv og institutioner
Ordrer sendes indenfor 1-2 hverdage
30 dages fuld returret
VILKÅR, SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SAMT PERSONDATAPOLITIK

VILKÅR, SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gjelder for alle leverancer fra Dansk Hjemmeproduktion ApS. 

____________

 
KUNDEPOLITIK

Hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. kan De bestille via internettet med ro i sjælen.

Deres ordreafgivelse og køb ved Dansk Hjemmeproduktion ApS via Internettet er underlagt dansk Købelovgivning.

Du har som forbruger 14 dage til at meddele Dansk Hjemmeproduktion ApS at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Du kan fortryde et et køb, selv om varen er blevet brugt. En vare er kun brugt hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen her i vores udstillingslokale. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse vil du som forbruger ikke få tilbage. Det pågældende beløb refunderes. Levnedsmidler kan dog ikke returneres. Du betaler selv for returforsendelsesomkostningerne.

Ved manglende vedligeholdelse og overdreven brug bortfalder reklamationsretten.

Vi bruger kun de oplysninger, vi får fra Dem til at gøre det muligt for Dem at handle hos Dansk Hjemmeproduktion ApS og til at ekspedere Deres ordrer.

BEMÆRK! Deres data deles ikke med andre virksomheder, og vi hverken sælger eller låner Deres oplysninger ud. De oplysninger, vi får fra Dem, bliver udelukkende brugt til interne formål og at holde Dem informeret om nye produkter.
_________

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dansk Hjemmeproduktion ApS. Vi er naturligvis behjælpelige, hvis der er yderligere spørgsmål til de enkelte produkter.

____________


BESTILLING
Klik på "indkøbskurven" ved de ønskede produkter og gå herefter til "bestil", hvor De færdiggør Deres bestilling med navn/adresse.

____________


ORDREBEKRÆFTELSE
Når vi har modtaget Deres ordre, får De straks besked om Deres ordrenummer og det samlede ordrebeløb I norske kroner. Vi anbefaler, at De udskriver og gemmer denne bekræftelse.
 
Ved forsendelsen bliver der vedlagt en Faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning, eller reklamation. Fakturaen er også dit bevis på Reklamationsretten, - hvis uheldet skulle være ude.

____________


LEVERING OG TRANSPORT
Levering af varer fra Dansk Hjemmeproduktion ApS sker med post eller fraktmand. Fraktprisen afhænger af gældende posttakster eller fragtrater samt indpakningsomkostninger. Prisen for forsendelse trækkes automatisk og vil fremgå af Deres ordrebekræftelse. Hvis De føler Dem usikker omkring forsendelsesomkostninger, er De velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.


OBS: Pakkeforsendelser: Bemærk at Postnord opkræver et gebyr i samme størrelsesorden som det oprindeligt kostede at sende en pakke, hvis pakken returneres på grund af ufuldstændig eller fejl i adressen, kunden nægter modtagelse, pakken ikke er hentet på postkontoret eller anden grund. Ved gensendelse af sådanne pakker skal kunden indbetale det relevante beløb for returnering og den nye forsendelsesomkostning inden pakken kan sendes igen.
 
BEMÆRK: Porto og fraktpriser til Norge er Indikative for pakker over 20kg. Systemet kan ikke beregne priszoner i Norge. Prisen er lagt efter dyreste zone. Oftest er prisen lavere end angivet. Ved betaling opkræves kun faktiske pris. Forhør gerne nærmere omkring pris til din adresse inden bestilling.
 
Dansk Hjemmeproduktion ApS opkræver ikke ekspeditionsgebyr.

____________


LEVERINGSTID
Normalt indenfor 2-3 dage. Hvis varen midlertidig er udsolgt, må dog påregnes lidt længere leveringstid, I sådanne tilfælde vil du blive kontaktet.
Ved forsendelse med Postnord forudsætter rettidig levering, at Postnord overholder leveringstiderne. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Dansk Hjemmeproduktion ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord.

____________


BETALING OG GEBYRER
Hos Dansk Hjemmeproduktion Aps kan De bestille Deres varer online og betale sikkert via:

1) Internationale betalingskort udstedt udenfor Danmark:
Visa, Eurocard/mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB.

2) Bankoverførsel,  forudbetaling:
Forudbetaling ved at overføre beløbet til 
Spar Nord
Reg nr. 9050
Kontonr. 
4573787620
IBAN DK9790504573787620
SWIFT  SPNODK22

Husk her at opgive navn og ordrenr.
Ordren vil først blive behandlet efter indbetaling på konto.

 
____________

 
PRISER, MVA OG GEBYRER

Alle priser på Dansk Hjemmeproduktions ApS' norske hjemmeside er exkl. MVA.

Du vil som modtager af en forsendelse fra Dansk Hjemmeproduktion ApS modtage en regning på norsk MVA og et toldhåndteringsgebyr på cirka NOK 150,00 fra Skatteetaten i Norge.

 
Transportgebyr:
Forsendelse under 20 kg sendes med Postnord.
Forsendelse over 20 kg sendes med fraktbil. I fraktprisen er indregnet 224,00 NOK tl eksportpapirer, miljøbgebyr, transportforsikring og olietillæg.
 
BEMÆRK: Porto og fraktpriser til Norge er indikative for pakker over 20kg. Systemet kan ikke beregne priszoner i Norge. Prisen er lagt efter dyreste zone. Oftest er prisen lavere end angivet. Ved betaling opkræves kun faktiske pris. Forhør gerne nærmere omkring pris til din adresse inden bestilling.
 
____________ 


UDSTILLING og LAGER 
Dansk Hjemmeproduktion ApS
Hygildvej 5 – Hygild - DK-7361 Ejstrupholm - Danmark

Åbent efter aftale. Se venligst kørselsvejledning under "udstilling".

____________


GENERELLE FORBEHOLD
Der tages forbehold for trykfejl, fejl på billeder, udsolgte varer og afgiftsændringer.

 

ANSVARSBEGRÆNSNING
Et erstatningskrav overfor Dansk Hjemmeproduktion ApS kan ikke ovestige fakturabeløbet for det solgte.
Dansk Hjemmeproduktion ApS hæfter ikke for driftstab eller avancetab som følge af forsinkelse af levering eller mangler ved det solgte.
Det er altid op til brugeren at sikre at produktet er velegnet til den påtænkte brug.
For produktansvar gælder de til enhver tid gældende regler i dansk ret. 

 

REKLAMATIONSRET
Dansk Hjemmeproduktion ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dansk Hjemmeproduktion ApS inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.
____________

SIKKERHED VED KØB 

Dansk Hjemmeproduktion ApS benytter en avanceret krypteringsteknologi. Det betyder, at det kun er Dansk Hjemmeproduktion ApS´s computere, der kan aflæse informationerne på Deres betalingskort.

Når vore sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra Deres betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. Webshopsystemet udbydes af Dandomain, der er er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for online betaling i Danmark.
Når De har gennemført en onlinebetaling, vil De modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at De gemmer. 
Først ved afsendelse af varer, vil beløbet blive trukket på Deres konto. 

Hvis en tredieperson misbruger Deres betalingskort, hæfter De ikke selv for misbruget, medmindre De har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.
Ifølge persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

____________


Vennlig hilsen

Dansk Hjemmeproduktion Aps
Palle Ledet Jensen
Anita Svenningsen (Daglig Leder)


CVR-nr. 31875692

Tlf : + 45 62671447 

e-mail:
_______________________________________

Persondatapolitik - Dansk Hjemmeproduktion ApS

Idet vi behandler personoplysninger, har vi vedtaget og offentliggjort denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Persondatapolitikken er vedtaget for at opfylde oplysningspligten i databeskyttelsesforordningens artikel 13.

1. DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Dansk Hjemmeproduktion ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Kontaktoplysninger til Dansk Hjemmeproduktion ApS :
Kontaktperson: Palle Ledet Jensen
Adresse: Hygildvej 5, Hygild, 7361 Ejstrupholm
E-mail: info@hjemmeproduktion.dk
Telefon: +45 6267 1447
CVR-nr.: 31875692

2. HVILKE DATA INDSAMLES, HERUNDER FORMÅLET MED INSAMLINGEN OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLING

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig, herunder ved leveringen af bestilte varer.
Vi indsamler 1) tekniske data i form af cookies, hvis du giver dit samtykke hertil og 2) data om dig til brug for opfyldelse af vores kontrakt, såfremt du bestiller varer fra hjemmesiden.

Der indsamles kun almindelige personoplysninger.

2.1. Tekniske data, herunder cookies

Vores hjemmeside er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart (fx hjemmesideoperatør) på vegne af os. Analyse af klikstrøms data er eksempler herpå.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og eventuelt analyseres:

  • dato og tidspunkt for besøg
  • de sider, der besøges på hjemmesiden
  • IP-adressen på den besøgende
  • oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.),
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).
  • Webstatistik
Formålet med indsamlingen af dine data er følgende anvendelse:
  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed på hjemmesiden
  • Optimering af vores hjemmeside
  • Statistiske formål
Samtykket til indsamling af disse data er givet, såfremt du har klikket ”Accepter” til vores cookiepolitik. Valgte du i stedet at klikke ”Afvis”, er disse data ikke indsamlet, og dataene vil derfor ikke blive behandlet.

Retsgrundlaget for behandlingen er samtykke fra dig som registreret, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

2.2. Oplysninger du selv afgiver

 Vi behandler den data, som du aktivt har givet til os.

Oplysningerne kommer igennem din indtastning i vores webshop i forbindelse med bestilling af varer, samt ved din oprettelse af login til hjemmesiden.

Den  data, som du som kunde aktivt afgiver, er:
  • Kontaktoplysninger ved afgivelse af bestilling af varer, herunder faktureringsadresse, leveringsadresse, kontaktoplysninger.
  • Telefonnummer til brug for fremtidigt login på hjemmesiden
  • Oplysninger sendt på e-mail, herunder jobansøgninger.
Retsgrundlaget for behandlingen er, at behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
Formålet med indsamlingen af dine data er følgende anvendelse:
  • Levering af bestilte varer
  • Kontakt til dig i forbindelse med eventuelle produktfejl ved bestilte varer og produkter
  • Kontrol og kontakt i forbindelse med returnering af varer
  • Kontrol og kontakt i forbindelse med reklamation over bestilte varer
  • Såfremt du har indsendt en jobansøgning, behandler vi denne med henblik på at vurdere muligheden for en eventuel ansættelse, samt kontakt til dig i forbindelse hermed.
Vi indsamler ikke data i forbindelse med betaling for varerne, da modtagelse af betaling varetages af særskilte betalingsservices. Betalingen varetages af eksterne tjenesteudbydere, som er særskilte dataansvarlige for denne behandling.

3. ANVENDELSE OG OPBEVARING AF INDSAMLEDE DATA

3.1. Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Konkret kan oplyses følgende om opbevaringsperioder:
  • Oplysninger, du selv afgiver: For så vidt angår oplysninger om vores kunder beholder vi som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data om bestilte varer indtil 3 år seneste bestilling af varer og produkter hos os.
  • Såfremt du sender os en jobansøgning, vil vi som udgangspunkt slette den senest 6 måneder efter modtagelsen, medmindre vi vælger at gå videre med en ansættelsesproces og/eller indhenter dit samtykke til at gemme ansøgningen.
  • For så vidt angår tekniske data og cookies kan vi ikke konkret sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi lægger vægt på, hvor længe de indsamlede oplysninger er relevante for vores databehandlere. Dette varierer af hensyn til behovet for hyppig opdatering og tilpasning af hjemmesiden m.v., som varetages af vores databehandlere. Vi opbevarer ikke dine personoplysninger længere tid end nødvendigt for denne behandling.

3.2. Modtagere af oplysninger

Vi overlader udelukkende kunders oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.
Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.

Vi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse overfor os, og vi kontrollerer at vores samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider, herunder videresende dig til betalingsmodul hos tredjemand i forbindelse med betaling af bestilte varer. Benytter du sådanne link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

4. UDDYBENDE OM BRUG AF COOKIES

Hjemmesiden www.hjemmeproduktion.dk anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold.

4.1. Hvad er cookies og hvorfor anvendes de?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende når du besøger et websted og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger og udføre statistik. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites.
Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og optimere design.
Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

4.2. Slet eller slå cookies fra i browseren

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies i den browser, hvori du har besøgt hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at hvis du har benyttet flere forskellige browsere til at besøge vores hjemmeside og flere enheder, er det nødvendigt at slette cookies i samtlige anvendte browsere. Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du kan også afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din anvendte browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.
Du skal blot være opmærksom på, at hvis du afviser, sletter eller blokerer cookies vil du igen skulle afgive samtykke/afvise samtykke på besøgte hjemmesider. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

5. SIKKERHED

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Vi har vedtaget interne retningslinjer i forbindelse med et eventuelt databrud.
Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt.

Databeskyttelsesrådgiver er Norden Advokatfirma, Erhvervsparken 1, 9700 Brønderslev, Danmark.

6. DINE RETTIGHEDER

6.1. Generelt

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, kan du kontakte Dansk Hjemmeproduktion ApS via konktaktoplysningerne ovenfor i punkt 1., Vi giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse.

6.2. Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi overlader/videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst under punkt 1.

6.3. Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage vedrørende brug af cookies. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor under punkt 1, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Vi vil herefter konkret vurdere, om en sletning er mulig henset til vores opfyldelse af den indgåede kontrakt imellem os. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

6.4. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst under punkt 1 til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

6.5. Du har i visse tilfælde ret til at få dine data udleveret

Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

6.6. Du har ret til at klage til Datatilsynet
Dansk Hjemmeproduktion ApS (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovgivningens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger.
Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med Dansk Hjemmeproduktion ApS, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger:
Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
 2500 Valby
Telefon: 33 19 32 00 
Mail: dt@datatilsynet.dk

Du kan også læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på: www.datatilsynet.dk

7. VERSION

Denne privatlivspolitik er senest ændret den 25. maj 2020.

Se vores Instagram